Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tentokrát byl u zpovědi Láďa Vlček a Kuba Kraus

13.10.2015 | Adéla Radvanská

Další kolo otázek pro novice a zároveň velké matadory v týmu HK Králův Dvůr 

1. Jak probíhali námluvy s Královákem a proč jste ještě nezůstal v druholigových Řisutech?


Kraus: Hokej v Řisutech jsem již nedokázal skloubit s prací a rodinou a řešil jsem otázku, jestli skončit s hokejem úplně nebo si ještě zahrát tuto srdcovku.Díky Láďovi (Vlček) a Póťovi (Potěšil) padla volba na Králův Dvůr.

Vlček: První kontakt s HK proběhl po skončení loňské sezóny. Domluvili jsme se celkem rychle i proto, že se dobře znám s Radkem Křesťanem ještě z našeho společného působení u Berounských Medvědů. Jelikož jsem začal s trénováním malých dětí, nemohl jsem se při stávajícím hracím systému druhé ligy věnovat angažmá v Řisutech za nejen pro mě přijatelných podmínek.

2. Jaký máte pocit z nového působiště a jak by jste zhodnotil utkání s Jesenicí?

Kraus: Atmosféra v klubu je na profesionální úrovni a osobně mne velmi nadchla. Sobotní utkání bylo nešťastné, hokej se hraje na góly a ty nám v sobotu nepadaly, ale určitě věřím v lepší zítřky.

Vlček: Cítím ze všech stran velké očekávání a zatím je bohužel nenaplňujeme. V kabině je pohoda, trenér přísný až agresivní :-) Řekl bych, že dnešní utkání rozhodla hned druhá minuta, kde po mé špatné rozehrávce šla Jesenice do vedení. My se naopak nemohli dostat pořádně do šancí, jelikož se soupeř velice dobře vracel a my útočili do plných. Chyběla nám lehkost v kombinaci a zakončení.

3. Hodně vás sráží rychle obdržené branky z kraje zápasů. Čím si brzké inkasování vysvětlujete?

Kraus: Myslím si, že tým si teprve "sedá" a s počtem odehraných zápasů to bude určitě jiné.

Vlček: Jsou to vždy individuální chyby a zkraty jednotlivců. Musíme si držet palce a makat jeden pro druhého a snad ten nešvar vymýtíme.

4. Znáte se s Kubou Krausem (Láďou Vlčkem) pouze ze společného angažmá v Řisutech?

Kraus: S Láďou se znám od juniorského věku a je to prima kluk a dobrý hokejista......a ještě lepší agent.

Vlček: S Kubou jsem se poprvé potkal při mém kratičkém působení v Karlových Varech. S Láďou se sice znám od malinka, ale i tak mě občas něčím překvapí :-)

5. Jaká je atmosféra v kabině, jak Vás přijal klub a spoluhráči?

Kraus: Rád jsem se opět setkal s lidmi, které hokej baví a hrají ho pro radost. A hlavně ta kabinová řeč je fakt super lék na všechny neduhy. Zde mě jistě rozumí všichni co dělají kolektivní sport.

Vlček: V kabině je super atmosféra, ale jen do doby, než přijdou trenéři a začnou nás tam terorizovat a mlátit :-) Snad se toho biče pustí a zkusí to cukrem. Klub nás přijal jak se sluší a patří, chlebem a solí :-)

 
Aktuální články
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS