Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Sezona 2022/2023 klepe na dveře i s novinkami

05.08.2022 | Patrik Pánek

V KLH je 18 učastníků ve 3 skupinách

Krajská liga byla rozšířena na 18 účastníků. Základní část se odehraje ve 3 skupinách (severní, jižní a východní). Každý tým odehraje dvě utkání s týmy z vlastní skupiny (doma/venku) a jedno utkání s týmy ostatních skupin (dle losu doma nebo venku). Zůstává tak zachován počet utkání - 22 utkání v základní části.

Přímo do čtvrtfinále postoupí vítězové skupin a doplní je nejlepší tým z druhých míst. Předkolo si zahraje osm nejlepších celků dle minitabulky sestavené z týmů umístěných ve všech skupinách na druhém až pátém místě (vyjma toho, co postoupí přímo do čtvrtfinále). Zůstane tak zachována možnost postupu více týmů z případné silnější skupiny.

Upravena byla i baráž. Poslední tým z každé skupiny odehraje „Skupinu o baráž“. V ní se utkán každý s každým s tím, že se započítají výsledky ze základní skupiny. Poslední tým z této skupiny se poté utká s vítězem Krajské soutěže na dvě vítězná utkání o právo účasti v dalším ročníku.


https://stredocesky.ceskyhokej.cz/aktiv-klubu-schvalil-upraveny-model-krajske-ligy-muzu/a1545



 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS