Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Euforie byla zastavena Černošicemi

20.09.2015 | Marek Potěšil

Jako ve zlém snu se cítil každý fanoušek Králováku, který dorazil na utkání druhého kola KLM do Černošic 

Od samého začátku bylo znát kdo je na ledě doma. Nejen, že hráči Černošic byli hnáni výbornými diváky, ale i paradoxně i čárovými rozhodčími, kteří jsou ze stejného města.Hra domácích předčila Královák úplně ve všech směrech a celkový výsledek byl k hostům ještě milosrdný. 

Ve 4. min. šli domácí do vedení, kdy se trefil Sem a o necelé dvě minuty Suchý zvýšil na 2:0. Královák se snažil tento brzký náskok korigovat, ale černošičtí je nepouštěli do žádných velkých šancí. Z jedné ojedinělé se přece jen prosadil Kupec, po nahrávce Jana Vejvody. To však nikdo z hostujícího týmu netušil, že to byla z jejich strany trefa poslední. V 17. min. přišlo přečíslení čtyř proti dvěma a krásnou souhrou byl stav 3:1.

Ve druhé třetině se řítila jedna šance za druhou na králodvorského Pavlů, ale ten držel tým nad vodou, když pochytal obrovské šance. Inkasoval až z nařízeného trestného střílení, kdy se nemýlil Šalamoun 4:1.

Několik změn v sestavě vyzkoušel trenér Králova Dvora Křesťan do závěrečné třetiny a právě on po 51 vteřinách zajel do rýhy upadl a nabídl šanci Šalamounovi, ten únik neproměnil a to díky hozené hokejce a tak si zopakoval samostatný nájezd, který nádherně zužitkoval a stav 5:1 už byl pro hosty deprimující a do konce třetiny se strachovali o to, na jakém čísle se ukazatel zastaví. Konečný stav 8:1 byl zasloužený a vítězi musíme sportovně pogratulovat za předvedený výkon.

"Naše hra se musí rapidně změnit a musíme se obrovsky soustředit na hru v obraně. 14 obdržených branek ze dvou utkání je alarmující!  Doufáme, že brzy toto utkání vytlačíme z hlavy a pro domácí utkání s Benešovem zamícháme se sestavou." uvedl Křesťan

 
Aktuální články
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS