Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Krajská liga v atraktivnějším provedení

18.06.2019 | P.

Krajská liga mužů se po dvou letech nového formátu dočkala dalšího vylepšení. V úterý 28. května se v Praze na Strahově konal Aktiv klubů KLM, který měl za cíl po dvou sezonách vyhodnotit „nový“ formát ligy a zvolit model na soutěžní období sezon 2020/2021 až 2022/2023.

Výraznější změny se dočkalo play-off, zavedeno bylo předkolo play-off. První dva týmy každé skupiny postupují přímo do čtvrtfinále, týmy na třetích až sedmých místech obou skupin se seřadí podle získaných bodů v základní části a nejlepších osm vytvoří dvojice pro předkolo.

Změny se dočkala i baráž o Krajskou ligu mužů. Poslední tým ze skupiny východ s posledním týmem skupiny západ odehraje na dvě vítězná utkání 1. kolo baráže. Vítězi náleží pro následující sezonu právo na Krajskou ligu mužů, poražený odehraje 2. kolo baráže s vítězem Krajské soutěže mužů – taktéž na dvě vítězná utkání. Vítěz 2. kola získá právo startu v Krajské lize mužů, poražený v Krajské soutěži mužů.

Kluby si zároveň jednohlasně odhlasovaly platnost upraveného formátu již od následující sezony. Upravený formát tak platí pro následující 4 sezony.

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS