Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

PZ Kladno – Easy Flyers Králův Dvůr 4:3 po s.n.

27.08.2017 | Ondřej

Králováčtí hokejisté načali přípravu na novou sezónu Krajské ligy čtyřdenním soustředěním v Klatovech, od 17. do 21. srpna, kde polykali tréninkové dávky v několika fázích. Následovaly další tréninky na berounském zimním stadionu, z kterých je patrné, že se tým začíná sžívat s novým trenérem Janem Krulišem.  

Na první přípravné utkání zavítal Králův Dvůr na led nováčka Krajské ligy PZ Kladno.

V poledním čase utkání naservírovaly oba týmy několika desítkám diváků na tribunách velmi zajímavé hokejové menu. Ač se jednalo pouze o přípravu, rivalita obou soupeřů byla patrná od úvodního vhazování. Za domácí do utkání nastoupila hned pětice hráčů, která loňskou sezónu hájila barvy Králováku. Začalo se v opravdu svižném tempu. Po několika málo minutách přibývali šance na obou stranách. Možná tu největší spálil hostující Mikáska, který nastoupil ke svému vůbec prvnímu utkání za Easy Flyers. Do vedení šli ale domácí PZ Kladno, když zúročili jeden z mnoha brejků. Královák odpověděl parádní kombinací třetího útoku, Verner našel před brankou osamoceného Krásla, který vyrovnal. Druhá polovina první třetiny ale patřila domácímu Kladnu, které po dvou slepených gólech zastavilo skóre první třetiny na stavu 3:1.

Do druhé části nastoupili hosté jako vyměnění, především zlepšená defenziva a kvalitnější hra s pukem znamenala vyrovnání hry a také přibývající šance. Po jednom z nedovolených zákroků hráli Králodvorští přesilovou hru. Pěknou výměnu puků následovala pumelice Veselého od modré čáry, před brankou se skvěle zorientoval Martin Hamada, který tečoval puk mimo dosah domácího gólmana, 2:3. Tak i skončila druhá část utkání.

Třetí třetina slibovala hodně napínavý hokej. Královák diktoval tempo hry a Kladno se po většinu času bránilo. Nejkrásnější podívanou zápasu připravila divákům první lajna Easy Flyers, kdy luxusní kombinaci Vebera s Hamadou zakončoval krásným gólem na 3:3 Pánek. Královák se ale rozhodně nechtěl spokojit s remízou, což znamenalo další velké šance, Verner svoji střelou z pravého kruhu málem přelomil tyčku a se svojí šikovnou kličkou neuspěl ani unikající Prokš. Závěrečná siréna ukončila utkání za stavu 3:3. O vítězi tak rozhodli samostatné nájezdy, v nichž jinak velmi dobře chystajícího gólmana Králováku Černého překonal jako jediný kladenský Král. Za hosty neskóroval žádný ze střelců. Konečné skóre PZ Kladno – Easy Flyers Králův Dvůr 4:3 po s.n.

 

Sestava Easy Flyers Králův Dvůr:

Branář: Černý

Obránci: Veselý, Novotný, Žemlička, Žáček, Vacek

Útočníci: Veber, Hamada, Pánek, Löfemann, Prokš, Šnaidauf, Verner, Krásl, Mikáska

Trenér: Jan Kruliš

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS