Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Nový systém krajské ligy, Královák bude hrát jako týmy NHL!

22.04.2017 | Ondřej

Ve čtvrtek 20. dubna se konal aktiv klubů Krajské ligy mužů Středočeského kraje. Na pořadu debaty všech klubových zástupců byly velké změny v herním systému krajské ligy. Díky těmto změnám se mohou fanoušci sledující krajskou ligu těšit na zcela nový systém. Ligu od ročníku 2017/18 bude hrát 16 týmů, rozdělených do dvou skupin po vzoru zámořské NHL.  Soupeři hokejistů Králova Dvora budou v západní skupině: Černošice, Mělník, Neratovice, Slaný, Rakovník, Příbram a PZ Kladno U20. Novinkou není jen systém soutěže, ale také prodloužení 3 na 3 pokud utkání základní části skončí remízou.  

„Nový systém se nám líbí, naši fanoušci se mohou těšit na více regionálních derby, než tomu bylo v minulosti,“ sdělil manažer klubu Marek Potěšil. „Věříme, že změny přispějí k zatraktivnění celé soutěže. Moc se těšíme také na prodloužení 3 na 3, máme v týmu hráče, kteří si v této herní variantě doslova libují,“ doplňuje s úsměvem.

Nový systém KLM

Základní část

Hrací systém: 2x každý s každým ve své skupině, 1x každý s každým ze druhé skupiny (dle losu). Celkem 22 utkání. V případě nerozhodného výsledku bude prodloužení 5 min. 3 na 3, poté příp. nájezdy.

Play off: 

Z každé skupiny postupují první čtyři týmy. Čtvrtfinále se odehraje ve skupinách 1-4, 2-3 a semifinále už bude propojené. Hrát se bude na 2 vítězná utkání a hrací dny budou středa, sobota, neděle. V případě nerozhodného výsledku bude prodloužení po úpravě ledu 10 min 5 na 5 a poté příp. nájezdy.

Na utkání v play off budou 2 hlavní rozhodčí z toho jeden by měl být hrazen z prostředku Středočeského hokejového svazu. (bude se ještě jednat)

Baráž:

Poslední týmy z každé skupiny a první dva týmy z KSM. 2x každý s každým a hrací dny pátek, neděle. První dva postup do KLM a zbylé dva sestup do KSM.

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS