Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Opět špatný vstup

04.12.2016 | Marek Potěšil

Po pěti minutách se zdálo být rozhodnuto, nakonec z toho bylo drama, které skončilo až gólem do prázdné branky a šťastnějším byl domácí Mělník

Úvod zápasu vyšel domácím parádně. Po necelých pěti minutách svítilo na ukazateli skóre 3:0, diváci se dožadovali „desítky“ a hosté střídali brankáře. Všechno načal trochu šťastný gól – kotouč na modré čáře proskočil skrz jednoho z obránců hostí, zpětná Kratochvílova nahrávka naslepo zůstala také mimo pozornost králodvorské obrany. K puku se tak dostal Heran, jeho lehká bekhendová střela našla Kašákovu hůl a Kašák jemně srazil kotouč mezi betony Pavlů – 1:0. Hosté se mohli vrátit do zápasu po lehkém nahození kotouče, který se odrazil Vokurkovi z lapačky přímo před osamoceného hostujícího Tučka, ten však nabídnutou šancí velkoryse pohrdl. Vzápětí udeřilo opět na protější straně kluziště. Nejprve jel sám na brankáře králováku D. Havel, jeho zakončení ale v brance neskončilo. V pokračující akci si do střelecké pozice vyjel M. Šícha, který už byl se svojí střelou úspěšný – 2:0. Ještě ani nedozněl potlesk tribun a hlášení o druhé brance, když D. Šubrt chytrou přihrávkou od zadního mantinelu připravil tutovku J. Vernekovi a ten udělal přesně to, co udělat měl – 3:0. Po tomto gólu odjel Pavlů na střídačku a do branky hostů nastoupil Jirka Krejčí. Jeho mohl domácí útočník přivítat po další minutě hry čtvrtým gólem, ale minul odkrytou branku. Po tomto úvodním uragánu domácích, se hra vyrovnala a spíše měl navrch Králův Dvůr. Domácí hráči předvedli několik minel ve vlastním obranném pásmu a diváci trnuli na tribunách, bohužel pro HK byl domácí brankář Vokurka na místě. Po jedné takové situaci za ním dokonce zazvonila branková konstrukce. Přeci jen jsme se dočkali v poslední minutě první třetiny, když Muláčkova přihrávka z rohu směřovala před mělnické brankoviště, kde byl zcela volný Pánek a stačilo mu jen nastavit hokejku – 3:1.

Druhou třetinu načal mělnický Šubrt, který se proháčkoval až před Krejčího, ale nezakončil. Z protiútoku zahrozili hosté, po situaci dvou na jednoho přišla střela z mezikruží od Krause, Vokurka kotouč vyrazil až do ochranné sítě nad tvrzenými skly. V polovině zápasu čelil Vokurka dvakrát v krátkém sledu téměř identické šanci hostujícího týmu – pokaždé byl před brankovištěm zcela nepokrytý útočník Křepelka potažmo Tuček, v obou případech ale Vokurka situaci zachránil. Čtyři minuty před koncem třetiny našel Křepelka nahrávkou z vlastní třetiny na útočnou modrou  Vodičku a ten jel sólo, ale opět nevyzrál na výtečného Vokurku, situace však pokračovala Vodičkou, když v pádu našel volného Krále a ten snížil na rozdíl branky 3:2. V rychlém sledu následovaly další velké příležitosti hostujícího týmu a opět byly jako přes kopírák – rychlé zavezení kotouče po pravé straně kluziště, nahrávka na osu na volného hráče a pohotová střela. Bohužel Kraus, Vlček, Tuček a ani Pánek šance nevyužili za velkého přispění Vokurky, který byl jak fakír v brankovišti. Dvoubrankové vedení vrátil domácím Příhoda, který ukradl kotouč Žáčkovi, ten totiž před vlastním brankovištěm s pukem na holi a hlavou nahoře zapomněl na to, že má za zády Příhodu. Jeho chytré zakončení si našlo cestu do soupeřovy branky – 4:2.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS