Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Rakovníka bez bodu. Prohráli jsme 5:1.

27.09.2021 | Patrik Pánek

HC Rakovník - HK EasyFlyers KD 5:1 (1:0,3:0,1:1)

Branky: 10:28 V. Macháček, 34:07 L. Gengel (M. Kos), 37:32 L. Gengel, 38:54 M. Kos (L. Gengel, P. Hegenbart),
55:33 T. Vyskočil (F. Ságner, L. Gengel) - 47:01 J. Tuček (M. Voháňka)

Vyloučení: 5:7

Využití: 0:0

Oslabení: 0:0

Rozhodčí: J. Krivák - F. Levý, P. Karda

Diváci: 180

HC Rakovník: T. Burgr (25.min. V. Péc) - T. Libovický, M. Větrovec, T. Petráček, T. Vyskočil, D. Vlk, L. Hulcr - P. Kounovský, M. Chudoba, V. Macháček, T. Kučera, L .Gengel, J. Grill, O. Let, P. Hegenbart, L. Karfus, F. Ságner, M. Kos, J. Nekvinda

HK EasyFlyers KD: M. Černý (J. Kucharzyk) - J. Veselý, D. Kulich, M. Voháňka, M. Slabý, M. Žáček, O. Klimeš - M. Piovarči, J. Krásl, T. Brém, J. Tuček, M. Hamada, O. Gebhart, A. Petrus, J. Mahel, J. Miška


V neděli 26.9. se na rakovnické zimním stadionu střetly zatím neporažené týmy skupiny západ Středočeské ligy hokeje domácí HC Rakovník hostil HC EasyFlyers KD.

Ve šlágru kola byli domácí hráči v první třetině aktivnější a vytvořili si optický tlak, který se jim podařilo zúročit v 11. minutě, kdy po chybě v obraném pásmu Králováku dostal k puku V. Macháček a prostřelil brankáře M. Černého. Do konce třetiny už brankáři za svá záda nepustili žádnou střelu a tak 1. Třetina skončila 1:0 pro domácí.

Ve druhé třetině se místy hrál hokej nahoru dolu, který svým skandováním podpořili rakovničtí fanoušci, kteří pro domácí vytvořili skvělou atmosféru a domácí se jim odvděčili druhou brankou v královédvorské síti, když se ve 35. minutě trefil L. Gengel. A o další dvě a půl minuty se znovu o slovo přihlásil L. Gengel, když mu Královodvorští nabídli svou další chybou šanci a ten jí nepohrdl - 3:0. V ten moment se Královák dostával pod tlak domácích, který vyvrcholil faulem a rozhodčí nařídil ve 39. minutě trestné střílení. K němu se postavil L. Gengel, který si mohl připsat hattrick, ale ten mu překazil M. Černý v brance Králováku. Jenže povzbuzení ve formě chyceného tr. střílení opět netrvalo dlouho. Ještě v té samé minutě si hosté spatně rozebrali domácí hráče a k puku se dostal M. Kos a sám před M. Černým se nemýlil a stanovil stav po 2. třetině na 4:0 pro domácí Rakovník.

V poslední třetině se Královák snažil vstřelit gól a třeba i trochu zdramatizovat zápas. To se povedlo ve 48. minutě J. Tučkovi po přihrávce M. Voháňky. Domácí ale už větší zdramatizování nedopustili a navíc přidali v 56. Minutě 5 gól, když se trefil T. Vyskočil a pojistil zaslouženou výhru domácích.

Ve výborné divácké atmosféře jsme vytvořili až moc chyb a domácí je uměli potrestat. My se musíme připravit na další domácí utkání v sobotu 2.10., kdy od 17 hodin přivítáme SK Sršni Kutná Hora.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS