Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

I druhý domácí zápas jsme vyhráli. HK EasyFlyers KD - HC Junior Mělník 4:3

18.09.2021 | Patrik Pánek

HK EasyFlyers KD - HC Junior Mělník 4:3 (2:2,2:0,0:1)

Branky: 5:28 J. Mahel (A. Petrus, D. Kulich), 9:21 O. Klimeš, 34:19 M. Hamada (M. Voháňka, P. Pánek), 38:58 P. Pánek - 5:50 J. Šípek (J. Vernek), 11:23 J. Vernek (J. Šípek), 56:24 J. Vernek (O. Novotný, D. Šubtr)

Vyloučení: 6:4

Využití: 0:1

Oslabení: 1:0

Rozhodčí: P. Hruška - Z. Kálal, J. Pokorný

Diváci: 35

HK EasyFlyers KD: M. Černý (J. Krejčí) - J. Veselý, D. Kulich, M. Voháňka, M. Slabý, M. Žáček, O. Klimeš - M. Piovarči, J. Miška, T. Brém, J. Tuček, M. Hamada, P. Pánek, A. Petrus, J. Mahel, T. Březina, O. Šnaidauf, O. Gebhart, M. Mikáska

HC Junior Mělník: J. Šrámek (D. Šimáček) - J. Nesládek, M. Prejza, T. Cicvárek, M. Krejsa, K. Kapoun - J. Šípek, L. Stinka, D. Šnajdr, D. Šubrt, O. Novotný, V. Richtr, T. Havel, J. Vernek, D. Litera, M. Šícha

Ve 2.kole jsme na domácím ledě v Berouně přivítali celek z Mělníka. HC Junior Mělník patří mezi týmy dlouhodobě se pohybující v horních patrech tabulky KLH a proto se dal očekávat zajímavý hokej.

 V úvodní třetině viděli diváci 4 branky, dvě v síti Králováku a dvě v síti Junioru. Hosté, hrající velmi bruslivý a rychlý hokej, v první třetině dost zatápěli Králováku a byli lepším týmem. Nicméně do vedení šel Královák, když se po přihrávce od A. Petruse v čase 5:28 trefil J. Mahel - 1:0. Hosté ale rychle odpověděli. Za pouhých 22 vteřin se prosadil J. Šípek - 1:1. V 10. minutě šel opět do vedení Královák, když u útočné modré čáry získal puk O. Klimeš a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 2:1. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouhou čekat, to se trefil J. Vernek a ve 12. minutě bylo opět srovnáno. Stav 2:2 vydržel do konce 1. třetiny.

 Do druhé třetiny přišel „jiný“ Královák. Domácí zvýšili pohyb a najednou jich byl plný led a začali tým Mělníka přehrávat. Tížené odměny ve formě gólu a opět vedení ve skóre se Králováku podařilo ve 35. minutě, kdy se po přihrávce od M. Voháňky prosadil M. Hamada - 3:2. Do šaten po 2. třetině se ovšem šlo za stavu 4:2 pro Královák. Zasloužil se o  to ve 39. minutě P. Pánek, který v oslabení vybojoval puk na obranné modré čáře a v následném zakončení se nemýlil - 4:2.

 Ve 3. Třetině se hrál vyrovnaný hokej s šancemi na obou stranách, ale proti byli oba brankáři. Hosté se snažili o otočení výsledku. Kontaktní gól se jim podařilo vstřelit v 57. Minutě, kdy od modré čáry vystřeli J. Vernek - 4:3. Na jeho střelu nemohl reagovat brankář Králováku M. Černý, protože směr puku změnila hokejka ležící ne ledě. Minutu před koncem 3. Třetiny hosté zkusili ještě odvolat brankáře a vynutit si prodloužení, ale domácí obrana odolala a Královák se mohl radovat z letošní druhé výhry v KLH.

 Následně hráči oslavili vítězství s diváky a v kabině zazněl vítězný pokřik pod taktovkou největšího Královodvorského fanouška Jiříka Fuxy.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS